Grorud IL 8. divisjon

Grorud IL 8. divisjon er et lag bestående av klubbens trenere og oppmenn. 8. div har signert en rekke spillere, og ser frem til en spennende sesong

Følgende spillere er foreløpig signert:

Eirik Kjøne

Eirik Kjønø:

Utviklingsansvarlig/U21-trener: "Noen vil påstå at min fotballkarriere har en nedgående kurve nå som jeg skal spille 8.div. Jeg er uenig. Jeg forventer mange jevne og tøffe matcher og jeg skal utvikle meg stort!"

Jørgen Andersen

Jørgen, trener G2003: "Har høye ambisjoner om å etablere meg på høyre kant. Kommer til å gå på mange unyttige løp. Lover alltid å gi 110 prosent."

Miguel Paulos

Miguel Paulos, nestleder: "Det viktigste er ikke å vinne, men å unngå at Andy taper. Det tørr jeg ikke!"

Bård Thoresen

Bård Thoresen, Trener G2004: "Mitt store hovedmål er å unngå strekk! Jeg kommer til å bli en stopperkjempe ALA Kolo Toure!"

Torgeir Helgen

"Jeg kan bekrefte at jeg har blitt enig med Grorud om en overgang, men ønsker ikke å kommentere de økonomiske betingelsene. Jeg forventer at Grorud blir et springbrett til en større liga og har fått bekreftet at klubben vil lytte til alle bud allerede i sommer. Hvis det er noe annet får du ta kontakt med agenten min."

Vilde Mollestad Rislaa

"Ved å signere disse papirene blir der mer kontorarbeid på meg.. Men jeg gleder meg til å finne ut av om jeg er spilleberettiget"

Andy:

"Awaiting international player clearance
Blood! Honor! Glory! Every tackle!
Looking forward to being division champions"

Joakim Sundnes:

"Det er greit å ha noe å falle tilbake på hvis trenerkarrieren ikke går så bra"

Truls Aasen:

"Jeg legger lista høyt, jeg kommer til å dominere på midtbanen!"

Lasse Kveen:

"Hadde store forventninger til sign-on fee og overgangssummer. Et totalt fravær av diskusjon rundt disse betingelser setter også rammene for min innsats. Forhåpentligvis blir det ikke altfor høye regninger hos kiropraktoren"

Ståle Haglo Pedersen:

"Forventer å få mange gode baller i bakrom som jeg lover å omsette til scoring!"

Espen Johnsen:

"Jeg er glad for å signere for en såpass stor klubb. Jeg forventer mye spilletid og jeg lover å inspirere de yngre"