Gatelaget

Trening hver mandag, onsdag og torsdag.

Groruds Gatelag møtes til trening hver mandag, onsdag og torsdag 10.30. 

Hver eneste uke - året rundt - leveres det rundt 6.000 rusfrie timer gjennom de faste treningene og kampene på de ulike Gatelagene rundt om i Norge. 

Treningene, med tilhørende lunsjordninger, er utgangspunktet - og begynnelsen - på veien der stadig flere av våre spillere med rusrelaterte utfordringer lykkes med å foreta varige endringer. 

Tilhørighet, mestring og fysisk aktivitet 
Gatelagene er en arena hvor mennesker med rusrelaterte utfordringer får faste rutiner, meningsfull aktivitet og følelse av mestring. 

Dermed blir fotballtreningene og -kampene bare begynnelsen. Gjennom lunsjordninger, prosjekter og aktiviteter bygges ytterligere rusfrie timer. Og gjennom tilhørighet, mestring, fysisk aktivitet og stolthet til våre klubber og lag, etableres nye muligheter. 

Slik blir rusfrie timer til rusfrie dager, som blir til rusfrie uker og måneder og til slutt rusfrie liv 
Grorud IL sitt Gatelag møtes i Grorud Flerbrukshus for trening og lunsj hver mandag, onsdag og torsdag. Oppmøte før treninger er klokken 10:30, før spillerne går i garderoben for å skifte 10:45. treningsøkten varer fra 11:00 – 12:15 etterfulgt av varm lunsj. 

Spillerne på Groruds Gatelag får nødvendig treningstøy til gatelagsøktene før hver trening, så en trenger hverken fotballutstyr eller å ha spilt fotball tidligere for å kunne delta.

Har du spørsmål eller ønsker å delta? 

Send en e-post her, eller ta kontakt med kontaktperson og prosjektleder Sindre Mikkelsen: 

E-post: [email protected] 

Telefon: 41087634 

 

Annonse: