Idrettskolen

 

Idrettsskolen på Grorud starter opp 11. september og vi håper at dere vil trene og leke sammen med oss!

 

Hver gruppe varer i 45 minutter, hver onsdag. Treningen finner sted i gymsalen på Groruddalen skole i Vestbyveien 13. Innmelding på Idrettsskolen skjer ved oppmøte i gymsalen og utfylling av innmeldingsskjema. Faktura sendes i posten. Nye barn er velkomne gjennom hele sesongen. Husk å ta med innesko, treningsklær og drikkeflaske!

 

Vi stiller med følgende treningsgrupper:

  1. 1.    kl. 17:15 - 18:00 barn på 3 år + foreldre
  2. 2.    kl. 18:00 - 18:45 barn på 4 år
  3. 3.    kl. 18:45 - 19:30 barn fra 5 – 8 år

 

Grorud IL sin idrettsskole for barn bygger på Norges Idrettsforbund sine bestemmelser om barneidrett. Her heter det at ”barneidrett skal tilrettelegges som allsidig idrettsopplæring hvor det tas sikte på å stimulere barnas fysiske, psykiske og sosiale utvikling, og gi en opplæring og innføring i flere idretter”. Aktivitetene skal være varierte og morsomme, samtidig som øvelsene skal ivareta grunnleggende motoriske egenskaper.

 

På Grorud Idrettsskole er vi opptatt av at barna skal oppfatte fysisk aktivitet som moro, samtidig som vi utvikler sosiale, motoriske og tekniske ferdigheter.

 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger til oss kan du kontakte oss via mail: grorud.idrettsskole@gmail.com

Telefon: 979 75 263, telefontid er tirsdag og onsdag 17.00 – 20.00, send gjerne sms

Idrettsskolen har også sin egen hjemmeside på Facebook. Du finner oss ved å søke på "Grorud Idrettsskole". Her vil vi poste informasjon fortløpende gjennom hele sesongen.

 

Pris: Et halvt år 900 kroner.

 

Velkommen til oss!

Hilsen fra oss på Grorud Idrettskole og i Grorud Idrettslag.