• Tur i klatreparken
  • IFO gjengen på tur
IFO-barna
Skøyte dag i vinter

Ukeplan uke 43

Overnatting på IFO

En energifull IFO gjeng møtte opp fredag på Groruddalen gymsal. Vi begynte kvelden med litt lek i gymsalen før vi tok en pause med Pizza fra peppes. Etter maten fikk vi sett åpningskampen i EM mellom Frankrike og Romania. Det var en fornøyd og kanskje litt trøtt gjeng som forlot gymsalen lørdag morning. 

IFO på Grüner cup

Lørdag 4. juni var IFO-deltagerne med på Grüner cup. Vi hadde med spillere fra 1. til 4. klasse og alle fikk spille like mye. Det var utrolig imponerende å se hvordan første og andre klassingene klarte seg mot 4.klasse motstand. Alle lagene vi møtte var fra 4. klasse og kampene vi spilte ble veldig jevne. Første kampen tapte vi 2-3. Den andre kampen ble 3-1 til Koll. I denne kampen spilte vi med en første klassing i mål som reddet alt som kom. Fantastisk keeperspill. Siste kampen ble 2-2 etter at vi lå under 0-2 ganske tidlig i kampen. Det var en veldig fin dag med fint vær og godt humør på både spillere og foreldre. Vi takker alle for den gode innsatsen. 

IFO gjengen fikk utstyr av Telenor Xtra

Det var veldig populært da barna fikk utstyret levert av telenor xtra. Det var bager, t-skjorte og alt man trenger til en treningsøkt. 

Tur til Krutthuset

Tur til Krutthuset. 

Fredag 15. april var IFO gjengen på tur til Krutthuset. Skolene i område var stengt på grunn av planleggingsdag så vi kunne begynne IFOen allerede klokka 9. Vi begynte dagen med litt aktiviteter på klubbhuset og begynte turen klokka 11. Vi brukte litt over 2 timer til Krutthuset for det var så mye spennende å se på veien opp. Når vi kom opp stod Richard klar med Pølser til barnas store begeistring. Etter maten lekte vi boksen går i område rundt Krutthuset. Så avsluttet vi med frukt og saft før vi tok turen hjem igjen.