Jobb i Grorud IL

Vi leter alltid etter nye medarbeidere, både i sport og samfunn. Akkurat nå leter vi spesielt etter ansatte til Åpen Hall og noen til å spille rollen som maskott

Grorud Idrettslag har en visjon om å være ett inkluderende Grorud der drømmer oppfylles. Med over 700 aktive medlemmer, A-lag i OBOS ligaen og mange samfunnsprosjekter er nedslagsfeltet stort. Idrettslaget har flere samfunnsprosjekter som er til for å bedre oppvekstsvilkårene for barn og unge i Groruddalen. De siste årene har prosjekter som Inkluderingsprosjektet, balltilvenning i barnehager, barnehageakademiet, gratis fotballskole, sommerpatruljen, sommercamp og forbildeprosjektet blitt gjennomført. Åpen Hall åpnet i februar 2021, og er et tilbud til bydelens unge mellom 12 og 19 år.

Grorud IL søker miljøarbeider / aktivitetsleder /barne- og ungdomsarbeider til Åpen Hall
Åpen Hall skal være en trygg og sunn møteplass for ungdom hvor forbilder fra Forbildeprosjektet samt miljøarbeidere/ aktivitetsledere er med på å holde aktiviteter. I hovedsak vil aktivitetene være basert på idrett, men vi ønsker også å tilby ungdom aktiviteter innen film, data, sjakk, mat, dans og lignende.

Grorud IL søker nå etter tre Miljøarbeidere/ aktivitetsledere/ barne- og ungdomsarbeidere til henholdsvis fire stillinger. Én stilling er 40% med arbeid annenhver helg og mer ansvar for selve driften av Åpen Hall, og de tre resterende er 20% med arbeid hver tredje helg.

Arbeidet vil i hovedsak foregå fredager og lørdager fra kl. 17.00 – 23.30, samt noe planlegging og møtevirksomhet på dagtid.

Vi søker deg som brenner for at ungdom skal ha et godt tilbud på fritiden sin, hvor de føler seg sett, respektert og får muligheten til å medvirke. Du skal være en trygg voksen som etablerer gode relasjoner samtidig som du er din rolle og ansvar bevisst.

Vi søker barne- og ungdomsarbeidere med fagbrev og andre som har erfaring innen dette feltet. Relevant erfaring fra idrett og fritidsklubb er også relevant. Merk gjerne søknaden med hvilke av stillingsprosentene du er mest interessert i/ søker på.

Arbeidsoppgaver:

• Planlegge og starte opp det nye Åpen hall-prosjektet sammen med leder av samfunnsavdelingen
  • Lage aktivitetsplaner og følge opp gjennomføringen
  • Være en tydelig voksen for ungdommene
  • Ansvar for sikkerheten til alle som deltar på åpen hall
  • Sørge for at alle deltakere føler seg sett, ivaretatt og anerkjent

Kvalifikasjoner:

• Relevant utdanning, eventuelt annen relevant erfaring
  • Kjennskap til arbeid med barn og unge
  • Krav til politiattest
  • Personlig egnethet

Personlige egenskaper:

• Stort engasjement
  • Jobber selvstendig, tar initiativ og har gjennomføringsevne
  • Gode samarbeidsevner
  • Stor arbeidskapasitet
  • Løsningsorientert
  • Pålitelig, trygg, engasjerende og imøtekommende
  • Evne til å motivere, veilede og konflikthåndtere ungdom ved behov
  • Kan sette grenser når det er nødvendig
  • Flink til å bygge gode relasjoner med ungdom
  • Forståelse for hva det vil si å være en rollemodell for deltakerne
  • Interesse for idrett og fysisk aktivitet

Kontaktperson:
Anita Iversen, leder av samfunnsavdelingen i Grorud IL
Telefon: 484 80 447
Søknad og CV sendes til: [email protected]

Vi ansetter fortløpende. Oppstart så fort som mulig.

Grorud IL søker maskot
Nå leter vi etter to gledesspredere til den morsomme oppgaven å gi liv til maskoten og sørge for at Gigi blir en superstjerne blant barn og unge i Groruddalen.

Maskoten Gigi skal opptre på våre arrangementer som fotballkamper, treninger, VIP-lounge, kjøpesentre, barneskoler/ barnehager og andre happenings.

Arbeidsoppgaver:

• Bemanne maskotdrakten
  • Spille rollen som Gigi
  • Være glad og imøtekommende
  • Danse, leke, klemme, heie, spre glede og god stemning blant publikum
  • Stille opp på bilder

Kvalifikasjoner:

• Kjennskap til arbeid med barn og unge
  • Flink med kroppsspråk
  • Behersker noe dans og koreografi
  • Artistisk erfaring
  • Krav til politiattest
  • Personlig egnethet

Personlige egenskaper:

• Utadvendt og sprudlende personlighet
  • Stort engasjement
  • Jobber selvstendig
  • Løsningsorientert
  • Pålitelig, trygg og imøtekommende

Arbeidstid:
Arrangementene er for det meste på kveld og i helger, men det kan også være noe på dagtid. Det avtales med de ansatte i maskotstillingen når de skal bemanne drakten.

Kontaktperson:
Anita Iversen, leder av samfunnsavdelingen i Grorud IL
Telefon: 484 80 447
Søknad og CV sendes til: [email protected]

Vi ansetter fortløpende. Oppstart så fort som mulig.

Annonse fra Obos-ligaen: