Grorud IL søker prosjektleder og hovedtrener for Groruddalen Grasrottrening

I 2022 starter prosjektet Groruddalen Grasrottrening rettet mot barnefotballen hos samarbeidsklubbene i Groruddalen. Prosjektet er finansiert de neste 3 årene og skal etter planen videreføres som et samarbeidsprosjekt for å inkludere flere spillere og heve kvaliteten på spillerutviklingen, da med målsetning om å være selvfinansierende.

Vi er ute etter noen som kan tiltre stillingen raskest mulig etter nyttår i 2022. Utover de overordnede punktene som er nevnt under, vil detaljene i stillingen formes i dialog med samarbeidsklubbene den første perioden av ansettelsen.

Overordnet skal prosjektlederen for Groruddalen Grasrottrening jobbe mot følgende målsetninger:

• Heve kvaliteten på fotballtreningen rettet mot kroppsbeherskelse, ballkontroll og samhandling for flest mulig barn under 10 år i hele Groruddalen.
  • Inspirere og motivere flere foresatte og andre frivillige til å bidra på treningsfeltet og i andre roller rundt barnefotballen for å utvikle idrettstilbudet i Groruddalen i en mer bærekraftig retning.
  • Knytte sterkere bånd mellom Grorud IL og samarbeidsklubbene i bydelene Alna, Bjerke, Grorud og Stovner og lytte til hver klubb sitt behov for å heve kvaliteten på spillerutviklingen.

Ønskede personlige egenskaper:

• Sterk pedagogisk kompetanse med barn.
  • Relasjonskompetanse både med barn og voksne.
  • Empati og tålmodig evne til å lytte.
  • Kunnskap om barns vekst, modning og utvikling.
  • Samfunnsengasjement – spesielt for inkludering og mangfold.

Ønskede formelle kvalifikasjoner:

• Pedagogisk eller idrettsfaglig utdannelse.
  • Grasrottrenerkurs / C-lisens – evt. at kurs gjennomføres første del av 2022.
  • Førerkort.
  • Politiattest.

Viktigste arbeidsoppgaver:

• Organisere og lede 5 ukentlige treninger på utvalgte fotballbaner i Groruddalen.
  • Inkludere trenere og frivillige i de lokale klubbene i planlegging og gjennomføring av god, ferdighetsutviklende aktivitet.
  • Veilede og utvikle barnefotballtrenerne i Groruddalen.

Ta kontakt med Utviklingsleder Torgeir Helgen ([email protected], 90266021) dersom du har spørsmål om stillingen.

Søk på stillingen her!

Annonse fra Obos-ligaen: