Grorud Fotball Fitness

Trening hver torsdag 11.00 - 12.00

Annonse:

Fotball Fitness er et konsept utviklet og innført av Norges Fotball Forbund for å motvirke en økende grad av inaktivitet blant godt voksne kvinner og menn.

Konseptet Fotball Fitness skal være et fotballbasert aktivitetstilbud som er morsomt, sosialt og sunt for alle kvinner og menn. Du trenger ikke å ha spilt fotball før, deltakerne behøver ingen trener, og de deltar når de ønsker. Det legges ikke opp til konkurranser eller kamper, og treningstid er minimum én gang i uken.
Du finner mer informasjon om konseptet her

Fotball Fitness i Grorud Idrettslag ble igangsatt i 2017 med Per Ravn Omdal som den drivende kraft. Antall spillere på treningene har variert stort da dette er et frivillig opplegg, men vanligvis er 8-12 personer med på treninga og 3-5 personer står på sidelinja og kommenterer.
 

Fitness 2017.jpg
En av de første treningene etter oppstart i 2017

Grorud Fotball Fitness trener hver torsdag fra 11.00 til 12.00.
På vinteren trenes det inne i Grorud Flerbrukshus, og i sommerhalvåret ute i Grorud Idrettspark.


Ønsker du å være med, er det bare å møte opp på trening!

 

Lunsj fitness.jpg
Det har blitt en tradisjon at vi møtes til lunsj på Kafé Steinbra etter trening. Her møter både de aktive og støtteapparatet opp., så det blir ofte livlig rundt bordet.

Alle som er med i Grorud Fotball Fitness må være støttemedlem i Grorud Idrettslag og betale aktivitetsavgift.. Da er man forsikret ved eventuelle skader på trening. 

 

Annonse: