17-åringene også seriemestere!

Dagen etter at 14-åringene ble seriemestere gjentok 17-åringene bedriften!

Annonse:

U17 vant serien i G19 2. divisjon søndag kveld etter 1-1 mot et forsterket Skeid-lag som lå hakk i hæl på tabellen.
Skeid tok ledelsen like etter pause, men Ali Haydar utliknet 10 minutter senere etter målgivende pasning fra Juel Habtom Yacob.
Spillergruppa kriget resultatet i land for å sikre seieren i avdelingen.

— Vi har gjennom sesongen jobbet for å ta nye steg, som lag og som enkeltspillere. Dedikasjon, stå i utfordringer og hardt arbeid har vært fundamentet, sier trener Jimmy Monge-Nilsen.
— Det å få krone det hele med seriemesterskap er enormt moro. Det viser litt om hva som bor i Grorudgutta, groruddøler og hva det betyr å jobbe for å nå sine mål. Det har vært fantastisk å jobbe med disse gutta.

Tabelltopp betyr egentlig opprykk, men i så fall må også U19 rykke opp fra 1. divisjon. Det kan gå (U19 er foreløpig på 3. plass), men blir nok vanskelig.

Utviklingsleder Torgeir Helgen er veldig positiv til utviklingen av U17-opplegget:
— Det er viktig at de unge spillerne som ikke spiller fast på U19-laget har kvalitet i hverdagen. Ungdommer utvikler seg i forskjellig tempo og det er mange spennende spillere som har fått et kvalitetsopplegg med Jimmy i år. Neste år er flere av dem klare for å flyttes oppover i utviklingsavdelingen og det er fullklaff for Jimmy i sin første sesong, spesielt med tanke på at det har vært et uvanlig og vanskelig år.

Vi gratulerer Jimmy og gutta med en fantastisk sesong.

Annonse: