2-2 borte mot Raufoss

Mats Gulbrandsen VIken var enorm i mål, og reddet ett poeng for oss!

Annonse:

Raufoss dominerte i 1. ongang, og det kunne virke litt ufortjent da Runar kontret inn 1-0-målet etter 36. minutter, og vi kunne gå til pause med ledelse.

Fabian Østgard Ness ble utvist etter 54 minutter, etter kommentarene på Twitter å dømme er utvisningen ihvertfall diskutabel.

Selv om Raufoss selvfølgelig hadde mye ball, og etter hvert utlignet, kontret Nikolai Hristov inn 2-1 etter 68 minutter.

Utligningen kom dessverre fort, og Raufoss produserte mange store sjanser hele veien ut, men vi hadde også store sjanser.

Alt i alt er vi fornøyd med ett poeng, Det kan vi i stor grad takke MAts for. Han produserte redning på redning, og ble fortjent kåret til Banens beste.