3-0 tap i solskinnet

Start tok med seg alle 3 poengene etter en solfylt kamp på Grorud Arctic Match.

Annonse:

Rammen kunne ikke vært bedre for en dag med festfotball. Vindstille, steikende sol, et fullt bortefelt og over 800 på hjemmetribunen og to lag ivrige på mål!

Grorud gikk ut og presset Start fra....start.....og bygde et tidlig press mot Start-målet. Grorud hadde et par sjanser på corner og frispark, men ingen store målsjanser.

Men det var Start som skåret det første målet. Etter 21 minutter rullet de seg opp langs høyresiden og satte ballen inn bak Simen Lillevik i buret.

Flere sjanser kom det ikke i første omgang, Start ledet 1-0 til pause.

Gjestene presset på

Andre omgang var preget av ampert spill og mange tøffe situasjoner. Grorud fortsatte å presse på for utligning, men som i første omgang var det til slutt Start som fikk uttelling.

Etter timen spilte Start en lang ball i bakrom som ingen av våre klarte å plukke opp eller nå, Braut Brunes kunne enkelt øke til 2-0 foran tilreisende supportere.

Start ledet 2-0 etter 58 minutter spill.

2 ble også til 3 mot slutten av kampen. Etter litt frispill etter et frispark kom en avslutning som Lillevik ikke klarte å ta og Start økte til 3-0.

Flere skåringer kom det ikke i andre omgang, Start vant kampen 3-0

----------
Grorud startet kampen med følgende lag:

5-3-2

Simen Lillevik

Fredrik Pedersen - Glenn Harviken - Shola Akinyemi - Henrik Bredeli - Fabian Ness

Sindre Osestad - Hassan Yusuf - Preben Mankowitz (k)

Didrik Sereba - Thomas Elsebutangen

----------

Benk:

Vegard Storsve - Geirald Meyer - William Bjeglerud - Vetle Skåttun - Saadiq Elmi - Nikolai Hristov - Josias King Furaha - Bjørn Martin Kristensen

----------

Kampfakta:

21’ - 0-1

58’ - 0-2

81’ - 0-3

----------

Bytter:

Grorud

59' - INN: Nikolai Hristov - UT: Shola Akinyemi

73’ - INN: Josias King Furaha - UT: Didrik Sereba

73’ - INN: Vetle Skåttun - UT: Fredrik Pedersen

83’ - INN: Bjørn Martin Kristensen - UT: Didrik Sereba

83’ - INN: Saadiq Elmi - UT: Glenn Harviken