3-0 tap på Consto

Vi hadde våre sjanser, men vi taper 3-0 mot Mjøndalen i sesongens nest siste kamp.

Annonse:

Det tok drøya 20 minutter før det første "hjerte i halsen" øyeblikket kom. En Mjøndalen spiller fyrer av fra 20 meter, ballen går i mål, men skåringen annulleres for en hands tidligere i spillet.

Drøye 20 minutter senere fikk hjemmelaget en ny sjansen etter lengre tids presspill. Det fyres av et skudd fra 16-meteren som går via en spiller og forbi en sjanseløs Simen Lillevik.

Det sto 1-0 til Mjøndalen ved hvilen.

Det skulle gå cirka 25 minutter av andre omgang før vi fikk flere mål. Mjøndalen slo et innlegg inn i feltet som ble brystet ned, det påfølgende skuddet ble plassert nede i hjørne forbi Simen i buret.

Vondt ble til værre minuttet senere.

Mjøndalen fikk snappet opp ballen etter vårt avspark, et innlegg ble slått mot bakerste stolpe, på første stolpe sto Shola Akinyemi å skulle nikke ballen unna, men nikket den dessverre i eget mål.

Flere skåringer kom det ikke, vi taper 3-0 for Mjøndalen i årets nest siste seriekamp.

Nå venter Åsane lørdag 29. oktober i den siste OBOS-liga kampen for Grorud i denne omgang.

----------

Grorud startet kampen med følgende lag:

4-4-2

Simen Lillevik

Fredrik Pedersen - Shola Akinyemi - Geirald Meyer - Kristoffer Lassen

Niko Hristov - Saadiq Elmi - Preben Mankowitz - Didrik Sereba (K)

Omar Bully - Peter Godly Michael

----------

Benk:

Vegard Storsve - Glenn Harviken - Fabian Ness - Peder Johansen - Thomas Elsebutangen - Karim Bata

----------

Kampfakta:

38’ - 1-0- Mjøndalen

69’ - 2-0 - Mjøndalen

70’ - 3-0 - Shola Akinyemi (sm)

----------

Bytter:

66' - INN: Peder Johansen - UT: Preben Mankowitz

66’ - INN: Thomas Elsebutangen - UT: Nikolai Hristov

77’ - INN: Fabian Ness - UT: Omar Bully

86’ - INN: Karim Bata - UT: Kristoffer Lassen

Skrevet av: Stian Kjelstad Hammer / medieavdelingen