Anita er leder i samfunnsavdelingen 

Annonse:

I høst søkte vi etter en ny leder til idrettslagets samfunnsavdeling, og mottok mange gode og attraktive søknader. Etter flere intervjuer og grundige vurderinger er den nye avdelingslederen på plass. 

Før jul ble Anita Victoria Iversen ansatt i stillingen, og er nå godt i gang med arbeidsoppgavene. 

- Jeg er både glad og ydmyk over å få lede en avdeling med så stort potensiale. Å ta over flere prosjekter som er båret frem av dyktige fagpersoner i klubben blir spennende og veldig innholdsrikt, sier Anita. 

Som leder av samfunnsavdelingen har hun ansvar for blant annet inkludering for alle i idrett, videreføring av jentefotballen, barnehageakademiet, Forbildeprosjektet, Respektløkka og klubbens ferietilbud. Ved siden av dette jobbes det med flere nye prosjektet innenfor samfunn og nærmiljø.
Hovedprosjektet dette året er «Åpen Hall» som skal startes i samarbeid med bydel Grorud. 

- Arbeidet med Åpen Hall er veldig stas! Å få starte opp noe helt nytt som skal gi barn og unge i området vårt et tilbud som de sårt trenger er veldig givende. Det er selvsagt mye arbeid når dette skal bygges opp helt fra bunnen av, men her i Grorud er vi absolutt ikke fremmede for å brette opp ermene når det trengs, stadfester hun.

Kjent i Grorud fra før

Anita har vært i våre rekker i flere år allerede, som ansvarlig for de yngste i idrettslaget. I tillegg har hun sittet i klubbens hovedstyre i ti år og hatt en sentral rolle rundt arrangementet på A-lagets kamper på Grorud Arctic Match. 

Med utdanning innenfor både media, helse, og barn- og ungdom har Anita solid kunnskap og forståelse for det samfunnsavdelingen omfatter. 

Fungerende daglig leder Frode Englund er sikker på at de har ansatt riktig person. 

- Anita har allerede vist at hun har mye å bidra med i samfunnsavdelingen. Hun har et stort engasjement for andre mennesker og en enorm stå-på-vilje. I tillegg har hun har verdier som samsvarer med klubbens visjon, forteller han.

Variert arbeidshverdag

I samfunnsavdelingen er det til enhver tid flere prosjekter gående, og man må kunne ha flere baller i lufta samtidig. Arbeidsoppgavene er svært varierende og innebærer alt fra kartlegging- og planleggingsarbeid, møtevirksomhet og presentasjoner til selv å delta i felten som aktivitetsleder og motivator. Nesten aller viktigst er det å kunne kommunisere og ha forståelse for de menneskene man møter i en slik rolle. 

- Hun har en sammensatt arbeidserfaring fra ulike bransjer og flerårig ledererfaring. Slik vi kjenner henne fra før, har hun stor gjennomføringsevne og stiller høye krav til kvalitet. Jeg er sikker på at vi har rett person på rett plass for å nå klubbens samfunnsmål. Vi er veldig fornøyde med å ha henne som en del av vårt lederteam, sier Frode. 

Anita kan nås på epost: [email protected]

Annonse: