Årets første seier!

I den første hjemmekampen kom også årets første seier, og som i fjor ble Martin Høyland sentral.

Annonse:

Etter et skuffende resultat i serieåpningen mot Ranheim var det endelig klart får å spille årets første seriekamp på hjemmebane.

Friskt i minne ligger oppgjøret fra i fjor hvor Grorud vant 2-1 og hvor midtbanegeneral Martin Høyland ble den store helten med to mål.

Det skulle vise seg at Martin er veldig glad i å skåre mot laget fra øst.

Grorud press fra start

De første ti minuttene var preget av høyt Grorud-press og mye aktivitet langs Grorud sin høyre side, med Preben Mankowitz og debutant Tobias Collett i hovedrollene. Men det manglet det siste lille hvis sjansene skulle resultere i mål.

Etter kvarteret spilt blir Martin Høyland litt for tøff i en duell på 23 meter som resulterer i et frispark. Skuddet går hardt på mål, men Mads redder til corner, som ble en ufarlig sjanse.

Close but no sigar...

Det første kvarteret kom og det neste kvarteret gikk, uten de store sjansene.

Ny stor Grorud sjansen etter 38 minutter spill, når Zafeiris spiller en-to med Kevin Mankowitz og fyrer av et skudd, skuddet er hardt men det går via en Strømmen-spiller og ut til hjørnespark. En dødball som heller ikke ender i mål.

Flere sjanser ble det ikke og det sto 0-0 til pause.

Perfekt start på andre omgang

Men det gode presset i første omgang skulle omsider lykkes.

Etter 54 minutter spill fant Zafeiris en Martin Høyland på cirka 18 meter, som la ballen til rette på første, før han klinket ballen i krysset, uttagbar for keeper.

Grorud ledet 1-0 etter 9 minutter av andre omgang!

I løpet av det neste kvarteret skapte Strømmen et fåtall store sjanser, men ikke mye som skremte Gulbrandsen Viken mellom stengene.

Friskt pust med kvarteret igjen

Bjørn Martin Kristensen kom inn for Oscar Aga med kvarteret igjen og løp Strømmen forsvaret i senk ved flere anledninger, et friskt pust på slutten av kampen.

Med 5 minutter igjen av var det tydelig høy temperatur ute på banen, med et Strømmen lag som kastet alt framover og Grorud som forsvarte seg med alt de hadde.

Presset skulle vise seg å holde hele veien inn, Grorud tok sesongens første 3 poeng i sesongens første hjemmekamp!

Benk:

Storsve, Pettersen, Yusuf, Skåttun, Elmi, Kristensen, Osestad, Bjeglerud, Skogvoll

----------

Kampfakta:

54' - Grorud 1-0 - Martin Høyland

84' - Christos Zafeiris - gult kort

----------

Bytter:

Grorud

45' - INN: Hassan Yusuf - UT: Kevin Mankowitz

66' - INN: Vetle Skåttun - UT: Tobias Collett

75' - INN: Sindre Osestad - UT: Nikolai Hristov

75' - INN: Bjørn Martin Kristensen - UT: Oscar Aga

88' - INN: Fredrick Pettersen - UT: Preben Mankowitz