Bullys vei tilbake

Hardt arbeid og gode hjelpere gjorde susen.

Annonse:

Omar Bully Drammeh kom til bake med et brak på fotballbanen i høst. Så bra gikk det av Romsåsgutten ble tatt ut på U20-landslaget og solgt til Vålerenga.

- Jeg er veldig glad og stolt, men det er trist å forlate et sted som betyr så mye for meg, sier Bully, som lover å følge godt med på Grorud framover.

- Selvfølgelig skal jeg følge med. Alle gutta spiller jo der, de er gode venner av meg, sier han.

Omar har vært skadeutsatt de fire sesongene han har spilt for Grorud, vår fysioterepeut Trond Vegard Ripe har derfor blitt godt kjent med Bully.

- Jeg har jobbet tett på og blitt nær Bully de siste tre sesongene. Han er en profesjonell og seriøst utøver med skyhøyt potensial, som har blitt bedre og bedre på å ta vare på kroppen sin de siste årene. Han hadde i 2020 og 2021 en del vekstrelaterte problemstillinger. Så var uhellet ute i fjor høst når han pådro seg en omfattende ankelskade. Han har etter operasjonen jobbet knallhardt å komme tilbake fra denne, og derfor har det vært ekstremt gledelig å se han tilbake å prestere på ett høyt nivå i år!, sier Trond Vegard.

Trond Vegard har, i tillegg til at han er Groruds fysioterapeut, klinikk på Stek Helse.
Gjennom våren jobbet Bully tett med  Trond Vegard og Sterk Helses prestasjonstrener Elias Bråthen.
Bully har vært på en reise for å jobbe seg tilbake til fotballbanen etter en alvorlig ankelskade, og har vært gjennom en rehabiliteringsfase og deretter en prestasjonsfase med mål om å øke kapasitet, bli sterkere og mer eksplosiv til årets sesong.

- Trond Vegard og Elias har betydd utrolig mye for meg på veien tilbake.
Uten dem er det ikke sikkert jeg hadde spilt fotball på toppnivå.
De skal ha all honnør for den jobben de har gjort med meg, sier Bully.

I fotball vil kravet om å genere kraft hurtig være essensielt, og dette vil være en av tingene som påvirker hvor høyt du kan hoppe og hvor fort du kan sprinte. I fotball forekommer det gjentatte sprinter og hopp under kampspill, og å sprinte raskest eller hoppe høyest vil ofte være avgjørende for kampspill. Selv om det å sprinte bare utgjør en liten prosentandel av den totale tilbakelagte distansen i en kamp, skjer det vanligvis i kritiske øyeblikk. Disse viktige øyeblikkene kan være forskjellen mellom å vinne eller tape en duell, redde eller skåre et mål, eller å vinne eller tape en kamp.
Sterk Helse leverer alt det vi trenger av fysisk trening og fysioterapi, og vi er glade for at samarbeidet fortsetter også neste sesong.

Vil du vite mer om Sterk Helse, klikk her!

Annonse: