El Hadji til Torino

Lånes ut i 1 år

Vår svært lovende unggutt, El Hadji Ousmane Ba Sarr, som nylig signerte proffkontrakt med Grorud, skal til Torino på et årelangt låneopphold. Dette ble klart på overgangsvinduets siste dag. Han blir en del av akademisystemet til den italienske toppklubben frem til neste sommer. El Hadji har vært i Grorud IL siden han var 13 år gammel, og ble nylig løftet opp til U21-laget. 
 
Daglig leder Mats Thyli kommenterer: 
 - Ikke helt hverdagskost, denne saken her. Plutselig dukket Torino opp av hatten. Veier naturligvis tungt hva El Hadji og hans foresatte i samråd med agenten ønsker selv. Det vi vet er at det har vært mye interesse rundt han det siste året, med besøk og treningsopphold hos toppklubber både innlands og utenlands. Han var også innom Portugal U17 på en samling her i vinter. Så har vi gjort vårt beste for å undersøke hvilken oppfølging han vil få på skolegang og det menneskelige plan, slik at vi som klubb kan gi kvalifiserte råd. Torino fremstår som velinformerte på hans vegne og opptrer ryddig i dialogen. Det er jo ikke hvilken-som-helst klubb som nå har kommet på banen, så spennende er det i alle fall.  
 
Vi gjør oss jo noen tanker rundt dette på guttens vegne, men det finnes vel ingen fasit på når og hvor en ung spiller skal reise ut. Vi er i alle fall en trygg havn i Grorud IL dersom det skulle bli nødvendig. Han har kontrakt ut her 2024. Vi håper han får god læring og blir tatt godt vare på. Kanskje får vi til en tur ned for å besøke han og lære om forholdene, også. Vi skal i alle fall følge han opp underveis. 
 
Vi ønsker El Hadji alt godt og lykke til på en spennende reise!

Annonse: