Endringer i A-stallen

William solgt til Levanger FK, ny mann inn dørene

Annonse:

William Fredriksen Bjeglerud er solgt til Levanger FK. Han fikk 41 kamper for Grorud IL siden overgangen hit i 2020 fra Strømsgodset. Vi takker for innsatsen og ønsker William lykke til videre!

Hovedtrener Andreas Alrek kommenterer:
- Det har vært litt interesse rundt William et års tid nå. Litt i rykk og napp, men Levanger har vært på en måneds tid. Når falt ting på plass, og vi er godt forspent i stallen og synes det er fortjent at han får denne sjansen. Han har vært et forbilde for våre yngre spillere lenge på treningsfeltet, og taklet de ulike situasjonene en spiller må på en god måte. Jeg ønsker han alt godt på reisen, sier Alrek.

Inn dørene kommer Osama Housni fra Nordstrand IF. For de som følger Oslofotballen tett er han ingen ny kjenning, det har vært snakket om den høyreiste stopperen siden i fjor sommer. Han gjorde sine saker godt mot Arendal på prøvespill, og har signert kontrakten med oss nylig.
 

429804593_937237054704909_7827449057220081799_n.jpg

- Osama «Alex» Housni er stor og sterk, men også fin på ball og har god spilleforståelse. Han har få kamper på dette nivået, og egentlig få kamper i Norsk Tipping-ligaen også (red.adm 6), så han trenger litt tid på å komme helt ajour. Men det vil komme, og jeg er helt trygg på at dette er en klassesignering vi vil få stor glede av kommende år. Dette er helt i tråd med vår visjon og målsetting om å hente gode spillere fra Oslo på nivået under, så må vi gjøre jobben sammen og sørge for at vi oppnår drømmene våre alle sammen, sier Alrek.

Samtidig kan vi opplyse om at Mathias Ø. Bråten som signerte i fjor sommer har reist videre. Mathias fikk 7 antall kamper for Grorud IL, og trener nå med Oppsal.

- Mathias har vært en topp proff siden dag 1, og har egentlig mye av det jeg liker i en offensiv spiller. Likevel må vi ha litt andre ferdigheter i angrepet vårt nå, og da ble utsiktene for spilletid mindre for Mathias, sier Alrek.

Det kan komme enda noen endringer i dagene fremover, så her er det bare å følge med.

Annonse: