Fire Grorud-gutter klare for landslagsoppdrag

Oliver Petersen, Oscar Aga, Fredrik Pedersen og Christos Zafeiris er tatt ut på henholdsvis U21, U20 og U18. Vi er stolte av å ha fire Grorud-gutter med på ulike landslag.

Fire spillere fra Grorud er tatt ut til landslagssamling i Oktober. Det er hovedtrener Johan Gjønnes Nilsen veldig stolt over. 

- Vi har en bevisst strategi på å gi unge spillere som er gode nok sjansen, og jeg er glad for at det blir lagt merke til, sier Gjønnes Nilsen. Jeg er stolt over at vi som klubb har så mange spillere på aldersbestemte landslag, avslutter han. 

Oliver Petersen klar for EM-kvalifisering

Tirsdag formiddag presenterte Leif Gunnar Smerud troppen til EM-kvalifiseringen i oktober. Der skal de spille mot Kroatia og Estland. Oliver er en av de Smerud har tatt ut til å representere Norge i EM-kvalifiseringen. 

Slik spilles kvalikkampene: 
08.10. Kroatia - Norge kl 18:00, Gradski stadion Varteks, Varazdin
12.10. Norge - Estland kl 18:00, Marienlyst Stadion, Drammen

Se hele U21-troppen her!
 

Oscar Aga og Fredrik Pedersen på U20-landslaget

I tillegg har U20-landslagstrener Jan Peder Jalland i samarbeid med Smerud tatt ut troppen til privatlandskamper mot Portugal og Polen. Der finner vi blant annet OBOS-ligaens toppscorer Oscar Aga og Fredrik Pedersen. 

Slik spilles kvalikkampene: 
07.10. Portugal – Norge, kl. 18:00
11.10. Norge – Polen, Åråsen Stadion kl. 15:00

Se hele U20-troppen her!

 

Christos Zafeiris klar for EM-kvalik på hjemmebane

Det er ikke bare U21 som skal spille EM-kvalifisering i oktober, det skal også G18-landslaget. Norge skal møte Kosovo, Wales og Georiga i den første runden av EM-kvalifiseringen. Landslagstrener Pål Arne "Paco" Johansen har tatt ut troppen og der finner vi Grorud-spiller Christos Zafeiris. 

Slik spilles kvalikkampene: 
6. oktober klokken 13.00: Norge - Kosovo, Release Arena
9. oktober klokken 13.00: Norge – Wales, Release Arena
12. oktober klokken 15.00: Georgia – Norge, Larvik Stadion

Se hele G18-troppen her!
 

Johan håper spillerne får en lærerik opplevelse og kommer tilbake til oss med referanser på internasjonalt toppnivå, og dermed bidra til at vi får en god avslutning på sesongen!

Vi ønsker Oliver, Oscar, Fredrik og Christos lykke til på samling! 

Annonse fra Obos-ligaen: