Gatelaget trenger spillere og frivillige

Har du lyst til å være med eller vet om noen som har lyst?

Gjennom et supert samarbeid med bydel Grorud og Fotballstiftelsen har vi i Grorud IL fått muligheten til å etablere et eget Gatelag.

Gatelagene er et lavterskeltilbud for mennesker med rusrelaterte lidelser, uavhengig av kjønn, etnisitet og seksuell legning. Alle som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus kan delta. Gjennom faste ukentlige treninger, kamper og felles aktiviteter - leveres det 4.000 rusfrie timer.

Siden oppstart 23. januar har deltagerne på Grorud Ils gatelag nådd over 250 rusfrie timer gjennom trening. Treningene, med tilhørende lunsjordninger, er utgangspunktet - og begynnelsen på veien der stadig flere av våre spillere med rusrelaterte utfordringer lykkes med å foreta varige endringer i livene til deltakerne og bidra til økt deltakelse i det ordinære samfunns- og arbeidslivet.  

To dager i uken, mandager og torsdager, vil spillerne møte opp i Grorud flerbrukshus til trening, lunsj og et godt og trygt fellesskap, i et nødvendig samarbeid med bydel Grorud som bidrar med en ruskonsulent som bidrar i oppfølgingen av gatelaget.   

Vi i Grorud IL er stolte og ser veldig frem til å komme i gang med vårt eget gatelag i Østlandsserien i 2023, men både ønsker og trenger flere spillere!

Hvis du tenker at Grorud ILs gatelag er noe for deg eller noen du kjenner, kan du møte opp i Grorud flerbrukshus mandager og torsdager fra klokken 10:30. 
HVis du har lyst til å bidra rundt laget, er det bare å stikke innom eller ta kontakt.

En vanlig treningsdag ser slik ut:

10:30 Oppmøte og kaffe
10:45 Skifting i garderoben (alt treningstøy ligger nyvasket og klart)
11:00 Trening
12:00 Dusjiong og skifting
12:30 Lunsj

Dersom du har noen spørsmål rundt Grorud Ils gatelag kan du ta kontakt med å møte opp på trening, eller å sende en mail til [email protected] 

Annonse: