Grorudspiller testet positivt for korona

Annonse:

Grorud ble tirsdag gjort kjent med at en A-lagsspiller har testet positivt for Covid-19.

- En av våre spillere som var involvert i kampen mot Stjørdals-Blink fikk symptomer dagen etter kamp. Han testet seg og fikk i dag bekreftet covid-19, forteller daglig leder i Grorud, Jon Ole Reinhardsen.

Det betyr at den aktuelle spilleren må i isolasjon, mens samtlige spillere hos Grorud og Stjørdals-Blink sannsynligvis må i karantene i 10 dager. Smittesporingsteamet er varslet.

- Dette er selvsagt kjedelig for alle parter, men dessverre slikt som kan skje. Vi håper spilleren kommer igjennom dette på en god måte. Protokollene er fulgt fra klubbens side og vi skal nå jobbe for å finne gode løsninger for de neste dagene, fortsetter Reinhardsen. 

Karantenen betyr at kampene til Grorud og Stjørdals-Blink de neste ti dagene trolig må flyttes. NFF kommer tilbake med nærmere informasjon om dette.

- Det er beklagelig, men vi må være forberedt på slike scenarioer i disse tider. Etter at bestemmelsene rundt nærkontakter ble endret i sommer, har det økt risikoen for at smitte vil kunne påvirke våre turneringer, slik det har gjort i både Eliteserien og OBOS-ligaen nylig, sier leder av konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn.

- Dette er nok en påminnelse til oss alle om hvor viktig det er å følge fotballens protokoller og myndighetenes råd om smittevern. Så må jeg samtidig understreke at det ikke er noen mistanke om brudd på protokollen i denne saken, sier Fisketjønn. 

Eventulle spørsmål rettes til daglig leder Jon Ole Reinhardsen på telefon 93637907

 

Annonse: