Hayder Altai er klar

Styrker midtforsvaret

Annonse:

Vi har sett behov for å ha bredere dekning på stopperpass, spesielt med litt rusk og småskader inn mot seriestart. Vi er derfor glade for at Hayder (25), som kommer fra Holmlia, er klar for Grorud. Han har de siste fire sesongene spilt for Skeid,

A-lagstrener Andreas Alrek er nå godt rustet til seriestart, og har følgende kommentar:
- Sebastian, som hadde en veldig solid sesong for oss i fjor, trenger litt mer tid for å være 100% kampklar. Vi har en plan med Housni, Herman og Ola som vi har tenkt til å følge, og med William ut trengte vi en med rett erfaring inn til seriestart. Med Hayder får vi en stopper som har massevis med erfaring både fra nivået og høyere. Han har særdeles god fysikk, leser spillet bra og tar en lederrolle bakerst. Dessuten er det en fordel at han og Mats kjenner hverandre fra før og har god kjemi. Nå er det opp til resten av gutta å plukke opp hansken og utfordre rutinen.

Hayder er allerede godt i gang i Grorud, og spilte generalprøven mot Follo på Påskeaften.
- Grorud er en bra plass for meg nå, vi spiller bra fotball. Det er utrolig gøy å spille sammen med Mats Andersen igjen, han har jeg savnet, sier Hayder.

Første mulighet til å se Hayder og resten av laget er lørdag 6. april klokka 15.00 når PostNord-ligaen sparkes i gang med kamp mot Strindheim.
Billetter til kampen kjøper du her


 

Annonse: