Karim tilbake i gult og blått

Tusen takk til Årvoll for fantastisk jobb i halvannet år!

Karim Magby Bata er tilbake i Grorud etter halvannen sesong i Årvoll, og er spilleklar til dagens oppgjør i Norsk Tipping-ligaen borte mot Nordstrand.

Karim har gjennom sommeren hospitert med Grorud IL og gjort sine saker bra. Vi er glade for utviklingen Karim har hatt i Årvoll etter at vi etter sesongslutt i 2020 ble enige om at det riktige for hans utvikling ville være å fortsette i en annen klubb som på det tidspunktet kunne tilby den beste utviklingsarenaen og nok spilletid. 

Karim meldte overgang til Årvoll, hvor han fikk muligheten til å spille på et A-lag i seniorfotballen. Han valgte Årvoll fordi de hadde en meget god plan for hvordan de skulle forvalte talentet hans og utvikle han som spiller.
Gjennom systematisk og godt arbeid med denne planen over tid av både Årvoll og Karim, har det kulminert i at Karim nå vender tilbake til Grorud IL. 

Som en del av spillerutviklingen i hele Groruddalen er det viktig at vi har flere konkurransedyktige seniorlag på høyere nivå slik at flere unge spillere har tilgang på en god kamparena i eget lokalmiljø. Derfor gleder vi oss over Årvoll ILs fremgang, og krysser fingrene for at de avslutter sesongen med et opprykk og at det vil styrke den allerede gode jobben de gjør. 

Annonse: