Klare for semifinalen i NM junior!

4-2 borte mot Sarpsborg 08 i en fantastisk fotballkamp.

Annonse:

Juniorgutta gjennomførte en strålende kamp i kvartfinalen borte mot Sarpsborg 08.
Når kampen fikk satt seg etter de hektiske åpningsminuttene, tok vi initiativet i kampen og tok ledelsen 1-0 etter at Josias satt en korrekt idømt straffe kontant i mål etter halvtimen.

Tollef økte til 2-0 bare noen minutter seinere, og gutta tok pause med en meget fortjent ledelse.

Fra start i andre omgang setter gutta standarden og slipper til Sarpsborg i veldig liten grad.
Når Finnøy setter 3-0 snaut 10 minutter ut i omgangen begynte man virkelig å tro på at dette kom til å ende med semifinale, og da Ayman fra 18 meter skøyt i tverligger og ned med et kvarter igjen virket alt klart.

Sarpsborg reduserte to ganger på slutten, men det var aldri noen tvil om at våre gutter skulle vinne.

Juniorgutta og U21-laget er en fin og sammensveiset gjeng, dette fikk vi tydelig bevis på da mange av de eldste hadde tatt turen til Østfold, og dominerte tribunen i to ganger 45 minutter.

Utviklingsavdelingen har jobbet knallhardt inn mot kampen, se hva juniortrener VIlde og U21-trener Andreas hadde å si etter kampen.

Strømsgodset, Sandnes Ulf, Molde og Grorud er de fire semifinalistene, så nå er det bare å vente på trekningen og krysse fingrene for hjemmekamp!