Knallhard jobbing lønner seg!

Nikolai Hristov har gått den lange veien, 8 år etter at han kom til Grorud fra Furuset har han etablert seg på a-laget og scoret mål i OBOS-ligaen.

Niko ble hentet opp i a-stallen i 2019, og gjennom knallhard jobbing i vinter sikret han seg proffkontrakt.
Han startet alle treningskampene i vinter, og har også startet de to første kampene i OBOS-ligaen.
Allerede i andre runde scoret han sitt første mål i Norsk Toppfotball da han scoret 2-1-målet borte mot Ranheim.

Startet med Miguel

Miguel Paulos, som i dag er nestleder i Grorud IL og arrangementsjef for alle kampene i OBOS-ligaen, var treneren som overtok Niko da han som 12-åring kom fra Furuset IF sammen med sin lovende tvillingbror Benjamin.
Gutta ble kjapt en viktig del av den meget lovende 2000-årgangen.

Fortsatte med Torgeir

Klubbens utviklingsleder Torgeir Helgen har trent Niko siden han var 15 år.
- Det var veldig gøy å se Nikolai score på så høyt nivå, og jeg tror alle som kjenner han fra Grorud og fra barndomsmiljøet hans på Furuset synes det var like gøy, sier Torgeir.
- Niko er et godt eksempel på hvor langt man kan nå med tolmodig, hardt arbeid, og jeg håper han bir enda bedre, avslutter Torgeir.

Se intervjuet med Niko nedenfor

Annonse fra Obos-ligaen: