LEDIGE TRENERJOBBER I GRORUD IL

Vi leter etter flere dyktige trenere til utviklingsavdelingen som jobber for å oppfylle drømmene til Groruddalens fotballtalenter. Ta kontakt hvis du er interessert i en uforpliktende prat for å bli bedre kjent og finne ut om vårt miljø kan være noe for deg.

De siste 6-7 årene har utviklingsavdelingen vokst enormt. Parallelt med økningen i antall spillere og stor fremgang i kvalitet, har vi etter hvert fått en trenerstab med godt samhold og lærerike diskusjoner. Vi har stor tro på trenerutvikling som en essensiell del av bedre spillerutvikling, derfor er fagmøter, analyse, kurs og annen jakt på inspirasjon og læring sentralt i vår kultur. 

Nå er det flere spennende roller som åpner seg opp før 2022-sesongen – noen av dem mindre engasjement som enkelt kan kombineres med studier eller andre jobber, mens andre er hovedtrenerjobb som er tidkrevende og følger med høyere lønn og ansvar. 

Klubben holder til i Grorud Idrettspark som ligger nord-øst i Oslo, omtrent 20 minutter med t-banen fra sentrum med kort gangavstand fra Grorud t-banestasjon og bussterminal. Idrettsparken inneholder blant annet to kunstgressbaner og Grorud Flerbrukshus hvor vi har kontorer ved siden av den nye idrettshallen på anlegget. 

Ta kontakt med utviklingsleder Torgeir Helgen på e-post ([email protected]) eller telefon (90266021) for en samtale om mulighetene dine. 

PS: Sjekk ut Grorud Underdogs på TV2 Play dersom du ønsker å lære mer om hvordan klubben vår er. 

 

Annonse: