Målfest mot Øygarden!

Sesongens sjette seier ble sikret med 4-3 seier over Øygarden.

Annonse:

Grorud bydde opp til målfest i mandages kamp i OBOS-ligaen mot tabelljumbo Øygarden.

Etter 35 minutter av første omgang vant Grorud ballen dypt inne i Øygardens banehalvdel. Bully Drammeh finner Preben Mankowitz på 30 meter som tar med seg ballen et par meter før han på lekkert vis finner lengste hjørne med et godt plasert skudd.

Men Bully var ikke ferdig med å være nest sist på ballen.

Syv minutter ut i andre omgang sender Bully igjennom Oscar Aga som setter sitt åttende mål for sesongen. Når Martin Høyland finner det nederste hjørnet med et hardt plasert skudd etter 59 minutter, hvem tror du da er nest sist på ballen? Du gjettet riktig, Bully Drammeh med sin tredje assist!

Målscorer Høyland takles i feltet av Øygardens keeper etter timen spilt og da er Oscar Aga sikker fra merket og øker Groruds ledelse til 4-0! Det er Agas niende scoring for sesongen som også gjør han til Groruds toppscorer.

Øygarden bruker fem minutter på å redusere til 4-1 og 4-2 før 4-3 kommer minutter før slutt, men sluttspurten hjelper ikke, Grorud vinner for sjette gang denne sesongen og tar tre meget viktige poeng.

Grorud står dermed med 6 seire, 6 uavgjort og 6 tap etter 18 kamper av sesongen. Gutta i gult ligger på en 9. plass med 24 poeng.

Josias Furaha får også sin første kamp i Grorud trøya da han blir byttet inn for Oscar Aga etter 69 minutter.

----------
Grorud spilte med følgende lag under kampen:

4-4-1-1

Mats Gulbrandsen VIken

Trace Akino Murray - Arnar Thor Gudjonsson - Glenn André Harviken - Fabian Østigård Ness

Omar Bully Drammeh - Martin Høyland - Martin Høyland - Nikolai Jakobsen Hristov

Preben Mankowitz - Oscar Aga

----------

Benk:

Vegard Storsve - Faysal Mohamed Ahmed - Kevin Mankowitz - Abdul-Basit Ouro Agouda - Geirald Meyer - Josias Furaha - Kristian Sirum Novak - Sigurd Grønli - Runar Hauge

----------

Bytter

69'INN: Kevin Mankowitz - UT: Omar Bully Drammeh / INN: Abdul-Basit Agouda - UT: Oscar Aga / INN: Josias Furaha - UT: Nikolai Jakobsen Hristov

83' - INN: Ahmed Mohamed Faysal - UT: Christos Zafeiris

88' - INN: Runar Hauge - UT: Preben Mankowitz