Poengdeling mot Raufoss

To minutter med to kjappe skåringer før pause gjorde at det endte med 1-1 mot Raufoss på Consto Arena.

Annonse:

Kampen startet jevnt med sjanser til begge lag, men vi skulle nesten elt til pause før ting begynte å skje.

Etter 38 minutter felles Nikolai Hristov inne i feltet og dommer peker på straffemerket. Fra merket er Peter Michael sikker, sender keeper feil vei og skårer sitt tredje mål som Grorudspiller.

Men to minutter senere fikk Raufoss hjørnespark og den sendte de rett og slett rett i mål mellom beina på Simen Lillevik i buret.

Med drøye 20 minutter igjen gjorde Grorud et unggutt-dobbeltbytte når Tollef Etholm og Magnus Lundal ble byttet inn for Bully og Hristov.

Et gledlig gjensyn også med 12 minutter igjen da Saadiq Elmi ble byttet inn for Peder Johansen og fikk sine første minutter på banen siden bortekampen mot Start i august.

Flere skåringer kom det ikke i kampen, nye muligheter neste mandag, da reiser vi til Sandnes for å møte Sandnes Ulf til den 27. serierunden.

Benk:

Vegard Storsve - Shola Akinyemi - Geirald Meyer - Magnus Lundal - Tollef Etholm - Karim Bata - Saadiq Elmi

----------

Kampfakta:

38’ - 1-0- Peter Godly Michael

40’ - 1-1 - Raufoss

----------

Bytter:

68' - INN: Magnus Lundal - UT: Nikolai Hristov

68’ - INN: Tollef Etholm - UT: Omar Bully

78’ - INN: Saadiq Elmi - UT: Peder Johansen

88’ - INN: Shola Akinyemi - UT: Didrik Sereba

Skrevet av: Stian Kjelstad Hammer - medieavdelingen