Simen solgt til KR Reykjavik

Simen Lillevik har spilt 31 kamper for Grorud siden overgangen fra Strømmen etter 2021-sesongen.

Simen er glad for å muligheten til å spille fotball utenlands, samtidig som han sitter igjen med gode minner fra tiden i Grorud.
- Det er en spennende og kul mulighet jeg har fått. Det er intresant å flytte til et nytt land og en ny kultur.
Jeg har personlig hatt et veldig fint år i Grorud. Jeg har blitt kjent med masse fine folk, men det er ikke til stikke under en stol at det sportslige ikke gikk som vi ønsket, sier Simen.

Groruds fremtid er ikke Simen bekymret for.
- Det som foregår i Grorud nå er et veldig spennende prosjekt med en utrolig spennende spillergruppe med kombinasjonen av talent og erfaring. Grorud kommer til å konkurrere bra i år, og er snart tilbake i OBOS-ligaen. Ting ser bra ut, jeg kommer til å heie fra Island, sier han.

A-lagstrener Jonas Framnes Rygg har følgende kommentar til Simens overgang.
- Det har etter fjorårets sesong vært en fin konkurransesituasjon i keeperteamet. At denne muligheten dukket opp med en overgang ut av Norge for Simen er en naturlig del av toppfotballen som vi lever fint med.
Jeg føler meg veldig trygg på at vi med Vegard er sikret kvalitet og utvikingsmuligheter for fremtiden, sier Jonas.

Daglig leder Mats Thyli kommenterer overgangen slik: - Simen er en bra keeper, absolutt. Flott kar også. Men vi må forholde oss til realitetene. Et nedrykk, som vi har vært gjennom, er tøft. Jobben er å sikre at vi er konkurransedyktig allerede i år, men også de neste årene. Simen ville ut nå, og vi vil ha langsiktighet i prosjektet til en pris vi tåler, og som gjør at vi også kan vedlikeholde kvalitet på aldersbestemt og for kvinnene våre. Denne overgangen er fornuftig for alle parter, sånn sett, sier Mats.

Vi ønsker Simen lykke til på Island.

Annonse: