Snudde til 4-2 seier i Sandnes!

4 mål og 4 ulike målskårere, for en gjeng!

Annonse:

Akkurat som i fjor snur vi kampen mot Sandnes Ulf fra tap til seier, men denne gangen uten et hat-trick fra Oscar Aga.

To straffer før pause

To straffe skåringer fikk vi i første omgang, et til hvert av lagene. Ulf tok ledelsen etter 13 minutter, drøye kvarteret senere var Peter Godly Michael like sikker fra merket som han var mot Raufoss i forrige serierunde og utlignet til 1-1 som også var pauseresultatet.

Det skulle heller ikke gå lang tid av andre omgang før ting begynte å skje. Etter 51 minutters spill spilte Grorud seg fint opp langs høyre siden, Didrik Sereba fant Torje Naustdal på kanten av 16-meteren og fra nærmest stillestående posisjon dundret han ballen i krysset til Grorud-ledelse.

To skåringer på 8 minutter

Minutter senere var Ulf framme i Grorud sin boks og utlignet til 2-2, men Grorud var ikke ferdigskåret for dagen. Nok en gang spilte vi oss opp langs høyre, nok en gang var Didrik Sereba nest sist på ballen, men denne gangen fant han Nikolai Hristov som bredsidet ballen i nettet fra kloss hold.

Drøye 8 minutter senere leverte Grorud en kontring av høy klasse. Fredrik Pedersen klarerte ballen unna fra eget felt til Godly Michael på midtstreken. Han fant Omar Bully som først vendte opp før han på vakkert vis sendte Fabian Ness igjennom mot mål langst venstre. Backen hadde fremdeles saft i beina, dundret mot mål og banken ballen i høyre hjørne til 4-2 ledelse!

Vi tar sesongens andre seier og sesongens første 3-poenger på bortebane. Nå venter Sogndal hjemme på Grorud Arctic Match førstkommende søndag.

Benk:

Vegard Storsve - Shola Akinyemi - Preben Mankowitz - Geirald Meyer - Saadiq Elmi - Fredrik Finnøy

----------

Kampfakta:

13’ - 1-0- Sandnes Ulf (str.)

34’ - 1-1 - Peter Godly Michael (str.)

51’ - 1-2 - Torje Naustdal

54’ - 2-2 - Sandnes Ulf

71’ - 2-3 - Niko Hristov

79’ - 2-4 - Fabian Ness

----------

Bytter:

82' - INN: Saadiq Elmi - UT: Torje Naustdal

89’ - INN: Geirald Meyer - UT: Fredrik Pedersen

89’ - INN: Shola Akinyemi - UT: Omar Bully

97’ - INN: Fredrik Finnøy - UT: Nikolai Hristov

Skrevet av: Stian Kjelstad Hammer - medieavdelingen