Snudde til tomålsseier

Eidsvolds Turn - Grorud 2-4 (2-1)

Annonse:

Det var ingen ting som tydet på at vi skulle gå seirende ut av kampen på Myhrer Stadion da Eidsvolds Turn gikk opp til 2-0 etter 23 minutter, men heldigvis reduserte Preben Asp med 10 minutter igjen av første omgang, og vi gikk til pause målet under.

En tidlig utligning og et ledermål med 5 minutter igjen av Preben (hans 21. og 22. for sesongen) og et overtidsmål av Didirik Sereba gjorde at 3 poeng ble med tilbake til Grorud.

Roar og Preben etter kampen

Tredjekeeper Roar Bakken, som var med spillerbussen på bortekamp for aller første gang, var strålende fornøyd etter kampen.

Preben Asp er nå divisjonens suverene toppscorer. Se hva han hadde å si etter kampen:

A-lagstrener Andreas Alrek er stolt over at gutta ikke lot seg prege av å komme under med 2 mål i 1. omgang. Se hva han hadde å si etter at 3 poeng var i boks:

Man skal feire skikkelig når man vinner fotballkamper. Bli med inn i garderoben etter kampen: