Solid seier hjemme mot Alta

Grorud - Alta 3-1 (1-1)

Annonse:

Til tross for stor dominans og mange sjanser klarer vi bare å score en gang ved Preben Asp i første omgang, og når Alta scorer på sin ene målsjanse går lagene til pause på stillingen 1-1.

Vi fortsetter dominansen i andre omgang og Yasir Sa'Ad sender oss fortjent i ledelsen før Preben Asp må ha to forsøk for ellevemeteren før han øker til 3-1.
Preben ble felt og sørget for direkte rødt kort til en Altaspiller før han bommet på sitt første forsøk fra straffemerket. Dommeren mente straffen skulle tas en gang til, og da var ligaens toppscorer (19 mål hittil i år) bombesikker.

Se hva a-lagstrener Andreas Alrek hadde å si etter kampen:

Med to mål ble Preben Asp kåret til Dagens Grorudgutt og fikk med seg et gavekort på 1200 kroner fra OBOS. Se hva han hadde å si umiddelbart etter kampslutt: