Storseier

Grorud - Follo 5-2 (2-0)

Annonse:

Dette var ikke dagen for å ikke komme til kampstart, før 3 minutter var spilt ledet vi allerede 2-0.
Musa Dubois scoret det første på klassisk Musa-vis, han tok med seg ballen inn fra sin venstekant og plasserte ballen i høyrehjørnet. Dette har vi sett før, og ser det gjerne igjen.
11 sekunder etter at Follo tok avspark etter det første målet var ledelsen doblet. Preben Asp utnyttet en dårlig pasning fra Follo og taklet ballen i mål til sitt 9. for sesongen.
Resten av førsteomgang var jevnspilt, vi produserte flere store målsjanser, men det gjorde også Follo. Noah Vangen Rychter vartet opp med flere gode redninger og sørget for at det sto 2-0 til pause.
1. omgang ble avsluttet med at Follo blåste en straffe høyt over mål.

Follo hadde nok planer om et raskt reduseringsmål etter pause, men før 10 minutter var spilt hadde Yasir Sa'Ad scoret sitt 9. og Preben Asp sitt 10. for sesongen etter meget gode angrep, og kampen var i praksis avgjort.
Mats Andersen headet inn vårt 5. etter corner til stor jubel, det har vært sterkt fokus på dødballer i det siste.
Follo scoret 2 på slutten av kampen, men seieren var aldri i fare.

Dette var den siste seriekampen før sommerpausen. Gutta får nå noen dager med velfortjent ferie før oppkjøringen til den andre halvdelen av sesongen starter.