Storseier på Intility

Vålerenga 2 - Grorud 1-5 (0-2)

Annonse:

Preben Asp scoret to ganger i første omgang, det første på straffe, og lagene gikk til pause med tomålsledelse til Grorud.

Preben fullførte hattricket sitt tidlig i andre omgang, og da Grorud gikk opp i tremålsledelse var det ingen tvil om at tre poeng skulle bli med tilbake til Groruddalen.

Tollef Kvello Etholm for første gang på scoringslista i PostNord-ligaen

Willan Pozo scoret Groruds fjerde, og som et umiddelbart svar på Vålerengas 1-4-redusering scoret Tollef Kvello Etholm sitt første mål i PostNord-ligaen og fastsatte sluttresutatet til 5-1 til Grorud.

A-lagstrener Andreas Alrek hadde disse umiddelbare kommentarene etter kampen:

Theodor Agelin har bekledd venstrebacken til Grorud gjennom hele sesongen, men da Alrek foretok noen bytter i andre omgang ble det endelig spilletid i favorittposisjonen for Theo.

Se hva han hadde å si om kampen og om forskjellen på å spille høyreback og venstreback:

Neste mulighet til å se Preben, Tollef, Theo og resten av Grorud er lørdag 27. juli klokka 14.00 når gutta tar i mot Ull/Kisa til neste runde i PostNord-ligaen.