Tapte 2-1 mot Kongsvinger

Det niende tapet på rad var et faktum etter dagens kamp mot Kongsvinger.

Annonse:

Kampen startet jevnt og godt, men den første halvtimen gikk uten de enorme og store målsjansene. Kongsvinger var farlig frampå på et frispark etter 24 minutters spill, men ballen fløy like over målet til Simen Lillevik.

Preben Mankowitz slo et par farlige og presise hjørnespark, men uten at noen av dem landet på et Grorud-hode. Sindre Osestad var også klart best de første 30, med mye godt spill og godt initiativ.

Men i det klokken rundet 31 spilte minutter kom kampens første skåring......til Kongsvinger. En lang ball i bakrom ble plukket opp før den ble sendt hardt inn på bakerste til en mann helt alene som kunne bredside gjestene i ledelsen.

Kongsvinger ledet 1-0 etter halvtimen.

To kjappe etter timen

Første kvarteret av andre omgang kom og gikk uten de store sjansene.

Men så tok det av. Kongsvinger spilte seg inn i Grorud sin boks og økte ledelsen til 2-0 etter timen.

Men Grorud fosset direkte i angre etter skåringen og fikk belønning for presset. Grorud kjempet seg inn i boksen og etter litt klabb og babb fikk Sindre Osestad fyrt av et skudd som føyk inn i nettet til redusering.

Flere mål kom det ikke i kampen, det ble med den ene reduseringen til Osestad, vi taper sesongens niende strake kamp.

Nye muligheter mot Bryne førstkommende søndag.

Etter 61 minutter spill var stillingen 1-2.

Benk:

Vegard Storsve - Geirald Meyer - Josias King Furaha - Nikolai Hristov - Thomas Elsebutangen - Vetle Skåttun - Tollef Etholm

----------

Kampfakta:

30’ - 0-1- Kongsvinger

60’ - 0-2 - Kongsvinger

61’ - 1-2 - Sindre Osestad

----------

Bytter:

Grorud

69' - INN: Nikolai Hristov - UT: Mikal Kvinge

78’ - INN: Thomas Elsebutangen - UT: Bjørn Martin Kristensen

85’ - INN: Geirald Meyer - UT: William Bjeglerud

85’ - INN: Vetle Skåttun - UT: Peder Johansen