Velkommen, Simen!

Simen Heggdal Beck (20) har signert med Grorud, og blir en del av Jonas a-stall de neste to  sesongene.

Simen er fra Molde, og har hele sin fotballoppvekst i Molde FK. Han spilte 2022-sesongen i Træff (som er i samme avdeling som oss i 2023!). Han er midtbanespiller. og kan bekle mange roller på laget.

Simen har vært gjennom en grundig prosess før han bestemte seg for hvor han skulle fortsette fotballkarrieren, og vi er glade for at han valgte Grorud.
-Simen var en av de første midtbanespillerne jeg og klubben ville ha inn i dette overgangsvinduet, sier a-lagstrener Jonas Framnes Rygg.

- Han har gått en strålende skole i Molde, og har hatt en veldig solid sesong for Træff i PostNord. Simen er en ung og lovende spiller som passer oss meget godt. Han har en strålende venstrefot, noe vi også trenger på vår midtbane.Simen er en forsterking, sier Jonas.

Simen gleder seg til å flytte til Oslo, og komme i gang med oppkjøring til sesongen. Han er tydelig på hvorfor han valgte Grorud.
- Valget falt på Grorud av flere grunner, Klubben har høy faglig kompentanse i trenerteamet, laget har mye kvalitet og kan spille både uforutsigbart og strukturert, samtidig som du får en familiefølelse av å være her., sier Simen.

Når Simen blir spurt om sine styrker, og hvilke ambisjoner han har, er han krystallklar.
- I Grorud vil jeg bidra som en ekte lagspiller, med mye løpskraft og god spilleforståelse.

- Mine ambisjoner er lagets ambisjoner, og det er ikke til å legge skjul på at vi vil opp og fram, samtidig som Grorud skal spille underholdende fotball folk vil se på, sier Simen.

Annonse: