Velkommen, Thierry

Thierry Dabove er klar for Grorud ut 2024. 

Theirry var også i Grorud i 2019, og spilte 13 kamper med 11 mål i opprykkssesongen. Ferden videre gikk til Bryne, der han også rykket opp og spilte 25 kamper i OBOS-ligaen i 2021. Den siste tiden har han tilbrakt i Gamle Oslo i 4.div. 

A.lagstrener Andreas Alrek kommenterer: 
- Vi ønsker økt konkurranse på alle plasser, og Thierry har de ferdighetene vi ser etter offensivt nå. Han er hurtig, kan dra av motspillere og er målfarlig. Så gjelder det å ta det i riktig tempo og spille han tilbake i form. På sitt beste har han vist flere ganger at han holder et toppnivå i PostNord-ligaen. Det hjelper at vi kjenner han godt fra før, og vet hvordan han er som type og lagspiller. Nå tror jeg vi skal si oss godt fornøyd med årets overgangsvindu, og legge alt i å gjøre så mye vi kan ut sesongen i år og rette blikket mot 2024. 

Thierry selv sier:
- Grorud har ambisjoner, og det har jeg også. Det er perfekt for meg å komme tilbake til Grorud for å kickstarte karrieren med en trener som har troen på meg. Det er godt å være tilbake i området jeg vokste opp, jeg trivdes veldig bra sist jeg var her. Det føltes som en familie med trenerne, spillergruppa og de som jobbet i klubben. Jeg tror det er derfor vi klarte å rykke opp.

Annonse: