Velkommen til Storcash

Blir gullpartner de to neste sesongene

Annonse:

Storcash Norge er Norges største cash & carry grossist for næringsdrivende. De tilbyr et utvalg som oppfyller alle behov hos kunder innen bl.a. storhusholdning, dagligvare og øvrige servicevirksomheter. Storcash har 11 utsalg rundt om i landet, i Oslo er de lokalisert på Brobekk.

Grorud Idrettslag har i mange år vært flittig kunde på Storcash, og markedsansvarlig Håkon Kjeldsen er storfornøyd med å ønske den velkommen som gullpartner.

- Vi har lenge jaktet en partner som kan fronte vår satsing på jentefotballen i Groruddalen. Ved hjelp av samrbeidet med Storcash øker det sansynligheten for at vi vil lykkes med å gi et godt tilbud til jentene. Kanskje oppdager vi den nye Ada Hegerberg, sier Håkon.

Terje Systad, Astrid Torneberg Algaard og Ellen Molstad Dale fra Storcash, som alle var med da samarbeidsavtalen ble signert har allerede fått supporterutstyr og gleder seg til å komme i gang.

- Vi er imponert over hvor mye bra satsning Grorud Idrettslag får ut av de midlene de har og hvordan dette påvirker klubben og nærmiljøet positivt. Grorud Idrettslag sin satsning på jentefotballen synes vi er spennende, her har de mange god tanker, visjoner og verdier. Det er veldig morsomt at vi får lov å bidra, vi følger stolt med fra sidelinjen, sier Terje.

Annonse: