Vil du bli en del av damelaget?

Informasjonsmøte lørdag 28. januar klokka 12.00.

Som kjent mandag inngår HSIL og Grorud IL et samarbeid om seniorsatsing på kvinnesida for kommende år. Vi har allerede på plass en god håndfull spillere som har spilt sammen i HSIL tidligere, og mange lovende hospitanter som skal bidra gjennom sesongen, men vil gjerne ha flere med på laget.
- Vi kan ikke love gull og grønne skoger helt enda, men et utviklende og ambisiøst miljø, gode fasiliteter og en topp kamparena på Grorud Arctic Match skal vi absolutt ha på plass med en gang, sier daglig leder Mats Thyli.

Målet for sesongen 2023 er å stabilisere innsatsen og smi sammen en tropp med engasjerte spillere og støtteapparat som over tid ønsker å få til noe.

  • Det legges opp til 2-3 treninger per uke, og spill i 3. divisjon.
  • Primært blir kampdag søndag, og lange borteturer går i buss.

- Å være en del av en reise som går over år, hvor vi stegvis utvikler tilbudet til å bli konkurransedyktig på nasjonalt plan er vår modell, fortsetter han.

Førstkommende lørdag 28.januar kl.12.00 til 13.00 vil det bli avholdt et informasjonsmøte for tidligere og nåværende spillere og hospitanter.
Er du interessert i å høre mer om dette og kanskje bli en del av HSIL/Grorud kommende sesong, så er det bare å møte opp, eller sende en e-post til [email protected] her

- Så er det klart at vi må ha på plass et trener- og støtteapparat. Vi søker både hovedtrener og assistenttrener, samt mennesker som har lyst til å bidra rundt laget.
Interessenter kan sende søknad og CV til [email protected] her  
Vi kan som sagt ikke tilby store lønninger eller fulle stillinger, men det vi kan legge på bordet er et godt fagmiljø på huset, topp omgivelser og naturligvis noen kroner på inntektssiden.

Suksessformelen er altså et sterkt engasjement, langsiktig satsing og steg-for-steg modellen. Dette har Grorud IL gjort før, og erfaringene fra å bygge opp fotballdelen i klubben på herresida kommer godt med når det nå skal gjentas.
- Vi ser på denne innsatsen som en viktig brikke i veien mot å nå våre langsiktige strategiske mål, og selv om vi starter edruelig, skal vi absolutt kunne slå sterkt fra oss i årene som kommer. Bli med på reisen, du også, avslutter Mats med.

Annonse: