Willian Pozo-Venta i 2 år til

Den fotrappe kantspilleren har forlenget sin kontrakt til sommeren 2026

Annonse:

Willian Pozo-Venta er en 27 år gammel landslagsspiller for Cuba, også med norsk statsborgerskap, og har allerede rukket å spille 14 kamper for Grorud i år. Nå har han satt penn på papir på en forlengelse ut juli 2026. Holmlia-karen har tidligere spilt for både Follo, Strømmen og Notodden, i tillegg til et par opphold utenlands i bl.a. Zimbru i Moldova og KTP i Finland nå sist i 2023.

Hovedtrener Alrek sier dette om signeringen:

- Willian passer godt inn i Grorud, både som person og som spiller med all den x-faktoren han har. Han er en fin fyr å ha i garderoben, og kan få til de mest utrolige ting fra kantposisjonen sin. Nå skal vi legge alt i å hjelpe Willian til å få ut alt av potensialet sitt, så er vi helt sikre på at han kommer til å være svært nyttig for lagets videre reise samtidig. Han beviser ved å skrive under for 2 år at han mener alvor i Grorud, og det er akkurat slik vi trenger fremover.

Willian selv forteller at dette er rett og spennende:

- Jeg har fått vist meg bra frem i Grorud, og spillestilen passer meg godt. Menneskene her er kompetente, og jeg er sikker på at jeg vil ta nye steg i Grorud de neste årene. Jeg gleder meg!

Willian har trøye nr. 26, og du kan se han i aksjon allerede lørdag 14. september mot Eidsvold Turn borte!

Annonse: