Fire nye år med Elektro-Sivert

Elektro-Sivert og Grorud IL har i dag blitt enige om en videreføring av samarbeidsavtalen. Elektro-Sivert er med på laget i fire nye år.

Elektro-Sivert har vært en viktig samarbeidspartner av oss i mange år, og har støttet oss økonomisk og med leveranser på det elektriske. Elektro-Sivert står for levering av det elektriske i våre lokaler som tilhører Grorud Idrettslag. 

- En aktiv nettverkspartner

Det har vært viktig for oss i Grorud å få med Elektro-Sivert videre. Elektro-Sivert har vært en aktiv partner i nettverket og vi er glade for at de skal bidra i nettverket i fire nye år. 

- Lokale verdier 

For oss er det viktig å støtte opp om lokale verdier og det er derfor vi resignerer avtalen med Grorud IL, sier Rune Lorenzen i Elektro-Sivert. 

- Vi er opptatt av frivillighet og engasjement rundt barn, ungdom og idrettsutøvere i området, dette er ofte de samme personene som vi tilbyr jobb og lærlingplass i vårt firma som elektrikere.

Vi ønsker Grorud IL lykke til med sportslige resultater og den flotte jobben som gjøres i lokalmiljøet i tiden fremover, vi gleder oss til kamper og moro med dere!!

Elektro-Sivert

Elektro-Sivert Installasjon er et lokalt Grorudalen-firma som leverer alle typer håndverkstjenester i Oslo og Groruddalen.

Elektro-Sivert utfører både nyinstallasjoner, vedlikehold, rehabiliering m.m. Skulle noe av dette være aktuelt for deg så ønsker vi at dere tar kontakt med vår samarbeidspartner. 

Kontakt Elektro-Sivert her!

Annonse fra Obos-ligaen: