Møller Bil Kalbakken er ny sølvpartner

Møller Bil Kalbakken og Grorud IL inngår en toårig samarbeidsavtale. Sammen har vi et mål om å bli best.

Hos Møller Bil Kalbakken får du alt du trenger til din bil. Møller Bil Kalbakken selger både nye og brukte Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy. De er totalleverandør av bilrelaterte tjenester og tilbyr finansiering, forsikring, service, samt leasing både til privatpersoner og bedrifter. 

2 år med Møller Bil Kalbakken

Samarbeidsavtalen er en toårig-avtale og vi er veldig glad for å ha inngått et samarbeid med en billeverandør. Møller Bil Kalbakken har allerede levert bil til en av våre trenere, og skal i tiden fremover hjelpe både spillere, medlemmer og ansatte i klubben med å finne riktig bil. 

- Meget stolt sponsor av Grorud

Vi i Møller Bil Kalbakken er meget stolte av at vi nå er en samarbeidspartner av Grorud IL, sier Frode Sveen. Videre sier han at Grorud IL har de siste årene gjort en flott innsats for å få A-laget opp OBOS-ligaen. Personlig har jeg spilt for LSK i min ungsomdstid, så jeg må si det var en rar opplevelse å heie på Grorud på Årasen forrige sesong, legger Frode til.  

Det fantastiske initiativet til å inkludere barn og ungdom i nærmiljøet som Grorud IL tar, er noe som vi i Møller Bil Kalbakken gjerne vil være en del av. Vi har som filosofi at vi skal være Norges Beste VW-forhandler, selv om vi har større forhandlere rundt oss i Stor-Oslo. Vi kan absolutt relatere oss til en klubb som er "omringet" av store klubber, men som allikevel tør å ha et mål om å bli best. 

Et spennende samarbeid 

Vi i Grorud IL gleder oss til et spennende samarbeid de to neste årene. Vi skal sammen med Møller Bil Kalbakken jobbe for å bli de beste både på og utenfor banen. Vi er glade for å ha de med på laget, og ser frem til bidrag i nettverket og med arbeidet i Groruddalen, avslutter markedssjef Camilla Johansen. 

Annonse fra Obos-ligaen: