Royal+ er med på laget

Royal+ og Grorud IL har signert en langsiktig samarbeidsavtale som strekker seg ut 2024!

I over 35 år har Royal+ levert kvalitets- og verdibaserte tjenester. Royal+ har 300 ansatte som leverer over 400.000 timer renhold, kantine og andre servicetjenester til større bygg i Oslo og Akershus.

Felles verdier

- Vi er stolte av våre over 300 ansatte som dekker alle verdenshjørner. Mangfold, bærekraft og inkludering er verdier vi deler med Grorud IL, og flere av våre ansatte er oppvokst og har røtter i Groruddalen, sier Kjell-Ivar Gudbrandsen, bransjedirektør i Royal+.

Tilstedeværelse, store drømmer og en godt drevet klubb er bare noen av grunnene til at vi ønsker å støtte Grorud IL, legger han til. 

Vi er veldig glade for at Royal+ ville være med oss på laget. De er et friskt pust inn i nettverket og har vært en positiv bidragsyter fra dag en, sier markedssjef Camilla Skjødt Johansen. I tillegg er det veldig kult at vi deler flere av de samme verdiene. Det er noe som er viktig for oss når vi signerer nye samarbeidspartnere, legger hun til. 

- Vi har signert en langsiktig avtale ut 2024 og det er veldig positivt. Da får vi god tid til å skape gode relasjoner med hverandre og sette i gang flere spennende prosjekter. 

ROYAL+ ønsker Grorud IL lykke til i årets sesong!

Sjekk ut Royal+ sin nettside her!

Annonse fra Obos-ligaen: