To nye år med Elis Elektro

Elis Elektro og Grorud IL har blitt enige om å forlenge samarbeidsavtalen med to nye år.

Annonse:

Elis Elektro har vært samarbeidspartner av Grorud i flere år, og det er veldig gledelig at de ønsker å forlenge samarbeidet, sier markedssjef Camilla Skjødt Johansen. 

Det er alltid positivt når samarbeidspartnerne ønsker å forlenge. Det er viktig at de partnerne som har vært med lenge ønsker å være med videre, det gjør det enklere å skape gode relasjoner og bygge videre på det eksisterende arbeidet. 

Alltid hatt en lokal tilhørighet 

For noen år siden fikk Geir, daglig leder i Elis Elektro, en henvendelse fra en av sine selgere, om dette kunne være noe de kunne tenke seg å ta del i. Siden Geir selv begynte å spille fotball i Grorud på slutten av 60-tallet og hoppet på ski i Grorud i samme tid, tenkte han at det kunne være gøy å sponse A-laget i fotball. 

- I begynnelsen av 70-årene flyttet jeg til Stovner, og da ble det b.la. fotball og skigåing for Høybråten og Stovner Idrettslag, forteller Geir. 

Groruddalen trenger et fotballag som ligger i de høyere divisjoner, og det fostres mange talenter i de klubbene rundt i Groruddalen. Grorud jobber bra med å dyrke yngre spillere i sin satsing. Ved å være med som sponsor håper jeg det bidrar litt til at Grorud fortsatt kan være med å kjempe i OBOS-ligaen, kanskje vi kan få et eliteserielag i Groruddalen om om noen år, avslutter han. 

Elis Elektro ønsker Grorud IL lykke til i årets sesong! 

 

Annonse: