Andreas Theilmann er ansatt

Jentesatsingen skal styrkes for framtiden, og Andreas er allerede ombord

Annonse:

Andreas jobber til daglig som lærer på Groruddalen skole, og har gjennom det siste året satt i gang et prosjekt med futsal for jenter. Det har fått stor oppmerksomhet, og mange av elevene har blitt med. Gjennom samarbeid med skolen har Grorud IL også kastet seg på, og stiller futsal-lag for sesongen 2025. 

Samtidig med futsal-satsingen, så jobbes det intenst med et samarbeidsprosjekt på jentesiden i Groruddalen. Forhåpentligvis vil det materialisere seg, og Andreas vil være involvert i det. Mer om det siden. Daglig leder Mats kommenterer på ansettelsen:

- Theilmann kjenner jeg godt fra tiden på Groruddalen skole. En mann med masse energi, som brenner for ungdom og fotball. Han har jobbet veldig bra med futsal-prosjektet der nede det siste året, og da blir det helt naturlig for oss å forsøke å hente han inn. Dessuten har han veldig god oversikt over gode tiltak og prosjekter, og kan derfor bidra med inspirasjon og nyskaping hos oss. Dette har jeg trua på, sier Mats.

Andreas selv har ventet på en riktig åpning for å komme tilbake til fotballen:

- Jeg har hatt lyst til å engasjere meg rundt fotballen igjen i det siste, og liker måten Grorud tenker og arbeider. Nå blir det morsomt å jobbe opp et godt tilbud på futsal-biten for J17, og forhåpentligvis bidra mot flere spennende samarbeidsprosjekter i Dalen. Jeg gleder meg, sier han.

Andreas setter i gang umiddelbart. Dersom du kunne tenke deg å spille futsal i Grorud i 2024/2025, og er i alderen rundt 14-17 år, så kontakter du Andreas på t[email protected]

Annonse: