Halvor Hustad Kristensen tatt ut til Equnor Talentleir!

Nok en Grorudgutt med flagget på brystet.

Norges Fotballforbund har tatt ut spillerne til årets talentleir i Porsgrunn.

Halvor røyk korsbåndet for over et år siden, og har gjort en fantastisk innsats med å bygge opp kneet igjen. Det har mye motgang og nedturer, men starten på 2022 har vært god for Halvor. Han tar stadig steg på trening, og pusher seg selv hver dag for å komme tilbake til sitt beste nivå. Uttaketet er med på å gi mer motivasjon for videre arbeid.

- Jeg synes det er gøy å bli tatt med, og at det viser at arbeidet jeg har lagt ned det siste året har lønt seg, sier Halvor.

Halvor har hatt sin fotballoppvekst i Veitvet, og har spilt der i store deler av livet sitt. Han er ikke i tvil om hva tiden i Veitvet Sportsklubb har gitt han.

- Veitvet er en stor grunn til hvorfor jeg er med. Det var der jeg startet å spille fotball, en av grunnene til at jeg ble så glad i idretten og at jeg spiller fotball idag, sier han.

Dette er den tredje spilleren fra Halvors treningsgruppe som får muligheten til å være med på talentleir. Tidligere har nåværende U19-spillere Tamsir og Christian deltatt, i tillegg til dem og U21-spiller Magnus har vi nå hatt fire spillere fra årskullene 06-07 med på landslagstiltak. Magnus er med denne gangen også!

Halvors trener, Axel Berg Mehn-Andersen, har godord å si om Halvor og treningsgruppen han er en del av.

- Jeg ble kjempeglad da NFF ringte angående uttaket av Halvor. Det er få uttak som er mer fortjent enn dette. Her snakker vi om en 15-åring som vier hele livet sitt til fotballen, og som selv uten muligheten til å spille fotball fysisk - har trent hver dag både for å bygge opp muskulaturen igjen, men også jobbet med video og mentale teknikker for å bli en bedre fotballspiller når han er tilbake på banen, sier Axel.

Axel er opptatt av at alle skal ha muligheten til å bli så gode de kan, og berømmer alt det gode arbeidet som gjøres i Groruddalen.

- Halvor spilte i sin barndom i Veitvet, og var en del av et bra 07-kull der som har fostret frem flere spennende spillere. Det er kjempegøy at vi får flere eksempler på spillere fra Groruddalen med Halvor (Veitvet), Christian (Ellingsrud) og Tamsir (Grorud/Romsås) som viser at det er mulig å bli god der man vokser opp og likevel får muligheten til å delta på det høyeste nasjonale nivået som er mulig for dem i deres aldersgruppe. Det gir oss mer blod på tann for å pushe nye grenser, sier han.

Les mer om Talentleiren og se hele uttaket her!

Annonse fra Obos-ligaen: